Lättläst version saknas
Tillbaka

Migrationsinfo för alla

Flyktingkrisen engagerar och frågetecknen kring hur EU ska hitta en gemensam väg framåt är många. Samtidigt hörs starka röster för att Sverige och EU måste stå för öppenhet i en tid då många hellre talar om ökade gränskontroller. Hur omsätter vi öppenhet i politik och praktik? Välkommen till lanseringen av boken Migrationsinfo.

Fores, Studieförbundet Vuxenskolan och Migro bjuder in till höstmingel och samtal om öppenhet, migration och lanseringen av Migrationsinfo för alla.

Medverkande:
Ulrika Carlsson, förbundsordförande, Studieförbundet Vuxenskolan
Rola Brentlin, grundare Migro
Anna Rehnvall, chef Fores migrations- och integrationsprogram

Tid: 14 oktober från kl 17:00
Plats: Bellmansgatan 10, Stockholm (T-bana Mariatorget/Slussen)

Läs mer här: https://www.facebook.com/events/1043555199029764/

Om Migrationsinfo för alla 
Har du någon gång hört eller läst något om invandring och tänkt: Stämmer det verkligen? Hur ligger det till egentligen? Då är Migrationsinfo för alla något för dig. Boken är fylld av relevant statistik, klargörande fakta och sammanfattningar av forskningsläget. Migrationsinfo för alla är en kunskapsbank du kan bära med dig i väskan, dela ut till vänner eller kollegor eller ta fram under fikarasten på jobbet.
Texterna i boken kommer från Migrationsinfo.se, Sveriges mest använda webbplats för frågor om integration och migration i Sverige, som drivs av tankesmedjan Fores.