Lättläst version saknas
Tillbaka

Premiär för Megacirkelträff

Nya bekantskaper, mingel och spontan breakdance. Det var några av inslagen på Studieförbundet Vuxenskolans första Megacirkelträff i Göteborg nyligen. SV:s kurs- och cirkelledare kom också med värdefulla inspel om framtidens cirkelledarskap. 

Några av kvällens ledare: Tina Bjerkås, Britt-Louise Lundgren och Carina Hermansson. Tack för att ni kom!

SV:s allra första Megacirkelträff hölls i HipHop Akademiens lokaler i Gamlestaden i Göteborg. Lokalen är en samlingsplats för SV:s hiphopverksamhet.

Kvällen bjöd på möten och mingel mellan cirkelledare i olika åldrar och med olika kompetenser. Gästerna fick ta för sig av en läcker libanesisk buffé och möjlighet att njuta av breakdance som Simon Olsén, en av ledarna generöst bjöd på. Med hjälp av annorlunda och kreativa pedagogiska grepp skapades sedan möjlighet till en spännande dialog om cirkelledarskapet och framtiden. Förbundschef Nina Larsson och förbundsstyrelseledamot Anna Iwarsson fanns på plats, inspirerade och deltog i samtalen.

Två av kvällens ledare i vår instaframe: Pontus De Salareff Klarén och Anna Sandin.

Kvällen avslutades med gemensam reflektion. Som avslutning fick alla gäster med sig en ”thinkybag” med presenter på vägen hem. Vad som låg i? Choklad, pedagogiska tips, boken Kallt men snällt och en ledarskapsbok. Tack för att ni kom!

Läs mer

Läs mer om SV:s megacirkelträffar, klicka här 

Se fler bilder på SV:s facebooksida, klicka här

Fler träffar: I november och december ordnas träffar i Karlshamn, Umeå och Stockholm. Välkomna!