Lättläst version saknas
Tillbaka

Linedance för seniorförening (ideellt uppdrag)

Brinner du för dans och vill lära andra? Kan du skapa koreografier med olika svårighetsgrader och anpassa dina kurser efter deltagarna? Då är du nog ledaren vi söker!

I Oskarshamn söker vi just nu efter en ideell ledare som kan hålla i en nybörjarkurs för seniorförening i Linedance.

 

Hur blir jag cirkelledare?
Hör av dig till din lokala verksamhetsutvecklare (kontaktuppgifter hittar du här) eller maila oss på kalmarlan@sv.se och ange vilken/vilka kommuner du kan tänka dig hålla hantverkscafé i. Vi kommer därefter återkoppla till dig med mer information.

Vad innebär det att vara cirkelledare hos SV Kalmar län?
Som cirkelledare har du en viktig roll hos SV - du blir SV:s ansikte utåt och ditt jobb är att stödja och inspirera gruppen i det ämnet du är cirkelledare för. Du kommer själv vara en i gruppen, men kommer också att ha det övergripande ansvaret för kursens genomförande. Tillsammans med verksamhetsutvecklare på SV Kalmar län kommer du att planera kursen och skapa en arbetsplan. Du ansvarar även för att förbereda sammankomster, skapa en bra gruppmiljö och ansvara för närvarorapportering.

För att lyckas som cirkelledare erbjuder vi dig även en ledarskapsutbildning som ger dig grundläggande kunskaper inom bland annat gruppdynamik, pedagogik och konsten att leda en grupp utan att vara chef.

Uppdraget som cirkelledare är i detta fall ideellt. Du är själv med och bestämmer vilken dag/tid du vill genomföra studiecirkeln på.

Om oss
Vi inom SV hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin.

Kontakt vid frågor och ansökan:
Sophie Axelsson, Verksamhetsutvecklare i Oskarshamns kommun – sophie.axelsson@sv.se 

Vi tar även emot spontanansökningar till andra kommuner i Kalmar län via kalmarlan@sv.se