Så här går det till

Det krävs engagemang och ett starkt driv för att ta musiken till nästa nivå. Här kan du läsa om hur vi jobbar med unga artister, vad du behöver göra för att få tillgång till studion, regler och rutiner.

Så får du tillgång till studion

Om du är intresserad av att jobba med din musik i studion måste du starta en studiecirkel. En studiecirkel består av minst tre personer som på ett eller annat sätt jobbar tillsammans med musik.


Studiecirkeln är ditt team

Att ha ett bra team omkring sig är viktigt för att du ska lyckas med din musik. Studiecirkeln, ditt team, kan fungera som bollplank, textförfattare, manager, producent och/eller filmare. Det kan se ut på olika sätt. Det ska vara personer som du litar på och som vill göra resan tillsammans med dig.


Hitta ditt team och hör av dig

Hör av dig till oss när du har hittat ditt team så bokar vi ett möte i studion för att lyssna på era idéer och pratar om hur ni vill lägga upp ert engagemang och vad ni behöver hjälp med.


Engagemang även utanför studion

Det krävs att ni jobbar mycket med musiken även utanför studion. Vi har som mål att så många som möjligt ska få studiotid, så det är begränsat med tider.


Terminsavgift

300 kronor per person/termin.


KOM VÄL FÖRBEREDD FÖR ATT FÅ UT MAXIMALT AV STUDIOTIDEN!

Villkor och rutiner

  • Ni måste ha en studiecirkel hos SV Örebro län.
  • Ni måste vara minst 3 personer som är i studion.
  • Det är inte tillåtet att gå till studion utanför sin studiecirkel.
  • Cirkelledaren måste fylla i närvaro i E-Tjänsten när ni har varit i studion.
  • Cirkelledaren är ansvarig för vem som kommer in i studion under er bokade tid.
  • Studion är 100% drog- och alkoholfri.
  • Terminsavgiften måste vara betald av samtliga deltagare.


Keep it clean!

Ni måste lämna studion i toppskick. Ta undan disk och släng skräp, ställ stolar snyggt, torka av smuts från borden.Vi tar hänsyn till andra som finns i huset genom att inte skrika eller röka utanför studion. Rökning sker på andra sidan gatan i parken.

Vår verksamhetsidé

Vi riktar oss främst till unga personer i Örebro län som vill ta sin musik till nästa nivå. Vi jobbar för att stärka ungas självförtroende och viljan att påverka den egna livssituationen. Genom att erbjuda verktyg för att nå ut med sin musik, som kan mäta sig med den största musiken i Sverige så stärks deras röst i samhällsdebatten och bidrar till att lyfta viktiga samhällsfrågor.


Musik för att nå unga

Vi når unga genom det gemensamma intresset för att skapa musik. Vi arbetar för att väcka motivation och en vilja jobba självständigt med musik utanför studion och i framtiden. Vi vill skapa förutsättningar för att artisterna ska kunna lägga grunden till en självständig musikkarriär i ett långsiktigt perspektiv.


Vikten av att synas

I dagens Musiksverige handlar det om att synas både lokalt och nationellt genom livespelningar och på nätet. För tio år sedan var det i stort sett omöjligt att tjäna pengar på musik på nätet, idag ser det annorlunda ut. Nu kan du bygga en professionell karriär genom att skapa och sprida musik på nätet.


Vår vision

Vår vision är att rusta unga artister med verktyg och kunskap för att de ska kunna ta sin musik till nästa nivå.