SV Östergötland

Hitta ditt lokala kontor:

Kommande evenemang och kurser

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Östergötland

Studieförbundet Vuxenskolan Östergötland finns med verksamhet

i länets alla tretton kommuner.


Aktuellt

Utvecklas med ChatGPT: kreativitet, lärande, karriär, relationer och välbefinnande

Välkommen till vår banbrytande serie av onlinekurser, utformade för att förändra hur du lär, växer och utvecklas med hjälp av den senaste tekniken inom artificiell intelligens. Med ChatGPT vid din sida kan du nu utforska och maximera din potential inom områden som språkinlärning, relationer, karriärutveckling, personlig tillväxt, välbefinnande och kreativt skrivande. Våra sex skräddarsydda kurser erbjuder praktiska lösningar och insikter för att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas i dagens snabbt föränderliga värld.

Välkommen till vår nya webbsida

Äntligen släpper vi ut vår nya fina webbsida för att göra det enklare och roligare att nå oss samt få ta del av vår och er folkbildningsverksamhet.

Vår verksamhet inom funktionsrättsområdet (Funkis)

Vi har studiecirklar inom skapande verksamhet, matlagning och hälsa, datorkunskap, dans, sång och musik, samt teater. Vi har samtalsgrupper och självhjälpsgrupper. Bok och filmcirklar. Aktivitetscirklar för personlig utveckling. Studiecirklar finns både dagtid och kvällstid. Vi kan komma ut till boenden och daglig verksamhet och andra platser, för att ha cirklar.

Beredskap

🌟 Upptäck Beredskap med Studieförbundet Vuxenskolan i Östergötland! 🌟 Är du nyfiken på att lära dig mer om beredskap men känner dig osäker på var du ska börja? Då har du kommit helt rätt!