Afropuls, studio11 Aneby, HT24

Information

Dans på studio11

INNEHÅLL
Ett intensivt danspass med inspiration från afrikanska danser! Ett pulshöjande pass med många upprepningar. Vi dansar till moderna afro-rytmer med fokus på energifulla rörelser, rytm och dansglädje.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs.

ÅLDER/NIVÅ
Ungdom/vuxen. (rek från 16 år) Passar alla som vill kombinera dans och kondition.

DANSLEDARE
Emelie Lantz.

UPPLÄGG FÖR KURSEN
12 gånger.

BRA ATT VETA
Bekväma kläder du kan dansa i, nätt gymnastiksko och vattenflaska.

ANMÄLNINGSVILLKOR FÖR DENNA KURS:
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se.

GDPR
Härmed informerar vi dig som vårdnadshavare om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta Verksamhetsutvecklare Cecilia Liljeblad 0381-155 50.
cecilia.liljeblad@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-09-01

Tid:

18:00 - 19:00

Antal tillfällen:

12

Veckodag:

Sön

Arrangemangsnr:

29324

Plats:

Träningsverket Furulidsgatan 10 57831 Aneby

996 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län