Dans för dig med Parkinson/Stroke, HT24

Information

INNEHÅLL
En danskurs speciellt anpassad för dig som har Parkinson eller har fått stroke. Syftet med dansen är att träna balans, koordination och minska stelhet i musklerna, samt stimulera kroppens förmåga att uttrycka sig genom dans och rörelse. Dansen kan utföras sittande på stol om man önskar det. Kursen hålls av ledare som genomgått utbildning specifikt för denna dansform. Behöver du någon som stöd under kursen så är den personen varmt välkommen att delta i gruppen (medföljande anhörig/stöd behöver ej betala kursavgift)

Medlemmar i Parkinsonförbundet har 210 kronor rabatt på kursavgiften, ange i noteringsfältet i anmälan.
Medlemmar i Neuroförbundet har 450 kronor rabatt på kursavgiften, ange i noteringsfältet vid anmälan.

BRA ATT TÄNKA PÅ:
Ha sköna lediga kläder, använd gärna någon typ av träningssko för inomhusbruk.
Ta gärna med vattenflaska.
Fri parkering i anslutning till lokalen.

DANSLEDARE
Iwona Kratochwil

UPPLÄGG FÖR KURSEN
Antal danstillfällen: 12 ggr
Följande veckor VT24 har kursen uppehåll:
Höstlovet vecka 44

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se

GDPR
Härmed informerar vi dig om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om du inte vill vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av dig till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta verksamhetsutvecklare Tessan, therese.froberg@sv.se eller 0704313912

#danshälsan

Fotograf, dansbild: Johan W. Avby

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-08-26

Tid:

13:00 - 14:00

Antal tillfällen:

12

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

29336

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Bäckgatan 4 57141 Nässjö

750 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län