Dansmix årskurs 1-3 Sävsjö, HT24

Information

Dans på studio11

INNEHÅLL
Vi provar på olika dansstilar såsom streetdance, jazzdans, balett och modern dans. Barnen får träna motorik, rytmik och eget skapande. Allt med dansglädjen i fokus!

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

ÅLDER
Barn som går i årskurs 1-3

DANSLEDARE
Emma Gunnarsson och Maja Spanier

UPPLÄGG FÖR KURSEN
Antal danstillfällen: 12 gånger
Följande datum och veckor HT24 är dansverksamheten inställd:
Höstlovet vecka 44

BRA ATT VETA
Vi dansar på Godtemplaregatan 3 i Sävsjö.
Bekväma kläder att röra sig i, barfota eller någon typ av danssko
Ta gärna med vattenflaska

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se

GDPR
Härmed informerar vi dig som vårdnadshavare om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta Therese Fröberg, therese.froberg@sv.se eller 070 431 39 12.

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-08-29

Tid:

17:00 - 17:45

Antal tillfällen:

12

Veckodag:

Tors

Arrangemangsnr:

42017

Plats:

IOGT Sävsjö Godtemplaregatan 3 57631 Sävsjö

850 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län