Dansmix ungdom/vuxen, nybörjare/fortsättning, onsdag, HT24

Information

INNEHÅLL
Under denna kursen kommer vi att dansa till varierande musik och testa olika dansstilar, som t.ex street, jazz och modern dans.
Streetdance är en genre som ständigt utvecklas och växer. Streetdance är samlingsnamnet för flera olika dansstilar som har sitt ursprung från "gatan" t.ex. house, hiphop och breaking. Alla ledarna använder sina egna influenser och uttryck.
Jazzdansen är dynamisk och bygger på koordination, smidighet och rytm. Dansformen utvecklas ständigt och alla ledarna har sin egen stil såsom traditionell, show, funk och lyrisk jazz.
Den moderna dansen utforskar rum, tid, kraft och flöde och arbetar för att utveckla olika rörelsekvaliteter.

FÖRKUNSKAPER
1-2 terminers förkunskaper i någon dansstil rekommenderas

ÅLDER/NIVÅ
Ungdom/Vuxen
Nybörjare/fortsättning

DANSLEDARE
Angelica Politis

UPPLÄGG FÖR KURSEN
12 gånger
Följande datum och veckor HT24 är dansverksamheten inställd:
Höstlovet vecka 44

BRA ATT VETA
Bekväma kläder barnet kan röra sig i och någon typ av dans- eller gymnastiksko eller barfota. Vi dansar ej i strumpor pga halkrisken. Ta med en vattenflaska.

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se.

GDPR
Härmed informerar vi dig som vårdnadshavare om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta Therese Fröberg: therese.froberg@sv.se eller 070 431 39 12.

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-08-28

Tid:

18:30 - 19:30

Antal tillfällen:

12

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

29338

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Bäckgatan 4 57141 Nässjö

1 195 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län