Jazzdans, vuxen - HT24

Information

DANS på studio11

Jazzdansen har sitt ursprung främst från den Afrikanska dansen, men har inslag från många olika danser och världsdelar. Jazzdansen ligger ofta till grund i koreografier i musikaler, musikvideor och scenshower. Dansen är dynamisk och bygger på koordination, smidighet och rytm. Dansformen utvecklas ständigt och alla ledarna har sin egen stil såsom traditionell, show, funk och lyrisk jazz.

FÖRKUNSKAPER
Detta är en fortsättningskurs. Passar dig som gillar högt tempo och lite utmaningar.

ÅLDER/NIVÅ
Vuxen, du bör ha dansvana eller ha god grundfysik och träningsvana.

UPPLÄGG FÖR KURSEN
14 tillfällen.

LEDARE
Kristina Svensson.

BRA ATT VETA
Lediga kläder som vi kan röra oss i, träningsskor. Ta gärna med vattenflaska.

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se.

GDPR
Härmed informerar vi dig som vårdnadshavare om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta Verksamhetsutvecklare Cecilia Liljeblad 0381-155 50.
cecilia.liljeblad@sv.se.

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-08-16

Tid:

10:00 - 11:00

Antal tillfällen:

14

Veckodag:

Fre

Arrangemangsnr:

29371

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Kaserngatan 12 B 57535 Eksjö

1 050 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län