Knattedans 2-3 år Sävsjö, HT24

Information

Dans på studio11

INNEHÅLL
Kom och dansa tillsammans med ditt barn! I denna kurs deltar barn och förälder tillsammans under hela lektionen. Du kan även ta med dig ett småsyskon. Vi utforskar kroppens rörelsemöjligheter och uttrycksätt, allt utifrån leken, fantasin och dansglädjen. Vi dansar, gör rörelseramsor och jobbar med eget skapande. Vi hoppar, rullar, galopperar, balanserar, springer mm.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

ÅLDER
Barn 2-3 år i sällskap av vuxen

DANSLEDARE
Emma Gunnarsson

UPPLÄGG FÖR KURSEN
Antal danstillfällen: 12 gånger
Följande datum och veckor HT24 är dansverksamheten inställd:
Höstlovet vecka 44

BRA ATT VETA
Vi dansar på Godtemplaregatan 3 i Sävsjö.
Bekväma kläder att röra sig i, barfota eller någon typ av danssko
Ta gärna med vattenflaska

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se

GDPR
Härmed informerar vi dig som vårdnadshavare om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta Therese Fröberg, therese.froberg@sv.se eller 070 431 39 12.

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-09-01

Tid:

10:00 - 10:45

Antal tillfällen:

12

Veckodag:

Sön

Arrangemangsnr:

42015

Plats:

IOGT Sävsjö Godtemplaregatan 3 57631 Sävsjö

795 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län