Kubansk Salsa med inslag av Bachata och Merengue, avancerad, HT24

Information

INNEHÅLL
Kubansk Salsa är en karibisk dans i glädjens och passionens tecken!
Under kursen fortsätter vi utveckla våran salsadans parvis samt i ringdansen Rueda de Casino. Vi utökar vår arsenal av nya turer och kombinationer av dessa. Vi tränar på styling för både förare och följare. Vi går även igenom grunderna i Bachata och Merengue.

ÅLDER & NIVÅ
Vuxen
Medel/avancerad, minst 4 terminers förkunskap rekommenderas

BRA ATT TÄNKA PÅ
Ha sköna lediga kläder, använd gärna någon typ av träningssko för inomhusbruk.
Ta gärna med vattenflaska.
Fri parkering i anslutning till lokalen.

LEDARE
Jan Sunesson

UPPLÄGG FÖR KURSEN
12 tillfällen

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se.

GDPR
Härmed informerar vi om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta Tessan, therese.froberg@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-08-27

Tid:

19:15 - 20:45

Antal tillfällen:

12

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

29342

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Bäckgatan 4 57141 Nässjö

1 195 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län