Mi Fiesta, dansglädje, HT24

Information

DANS PÅ studio11

INNEHÅLL
Pulshöjande danspass där dansglädjen står i fokus, inspirerad av latinsk musik och latinska rytmer. Ledaren sätter sin egen prägel på passet.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper eller träningsvana behövs, det är lust och ditt uttryck som står i centrum.

ÅLDER/NIVÅ
Riktar sig till vuxna, men barn och unga som vill dansa loss är givetvis också välkomna.

BRA ATT VETA
Ta på dig lediga kläder, innesko och ta med vattenflaska.
Vi skickar en kallelse ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post.

UPPLÄGG
Antal danstillfällen: 10 tillfällen.

LEDARE
Jeanette Buder.

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se.

GDPR
Härmed informerar vi dig som vårdnadshavare om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
cecilia.liljeblad@sv.se
0704-313938.

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-08-26

Tid:

17:15 - 18:00

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

42030

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Kaserngatan 24A 57535 Eksjö

850 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län