Streetjazz 11-13 år, onsdag, HT24

Information

INNEHÅLL
Streetjazz är streetdance med influenser från jazzdansen. Tekniken från jazzen mixas med tyngden från streeten. Denna dansstil används i många musikvideos och scenshower.

FÖRKUNSKAPER
Ingen tidigare danserfarenhet krävs!

ÅLDER/NIVÅ
11-13 år (eller fyller 11 år under hösten).

DANSLEDARE
Tilde Östergren.

UPPLÄGG FÖR KURSEN
Antal danstillfällen: 12 tillfällen.
Följande veckor gör dansverksamheten uppehåll:
Höstlovet v 44.

BRA ATT VETA
Bekväma kläder att röra sig i, dansa barfota eller använd någon typ av danssko/träningssko för inomhusbruk
Ta gärna med vattenflaska.

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se.

GDPR
Härmed informerar vi dig som vårdnadshavare om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta Verksamhetsutvecklare Cecilia Liljeblad 0381-155 50.
cecilia.liljeblad@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-08-28

Tid:

18:30 - 19:30

Antal tillfällen:

12

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

42059

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Kaserngatan 12 B 57535 Eksjö

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län