Tango för nybörjare, prova-på workshop

Information

Under ledning av Elodie från tangoskolan Connect With Joy i Göteborg, får du uppleva tangons värme och glädje. Lär dig inte bara stegen, utan också tangons konstform, inklusive dess kulturella och musikaliska element. Njut av en blandning av strukturerade lektioner, praktiska övningar och lekfull improvisation.

Målgrupp
Alla som är nya inom tango och vill upptäcka dess skönhet och subtilitet.

Mål
Att få dig att bli förälskad i tango.

Innehåll
I den här kursen kommer du att lära dig grundläggande steg och teknik, du kommer få förståelse för kontakt och kommunikation och du kommer att träna din musikalitet.

Studiematerial
Ta med dansskor

Gruppstorlek
12-16 deltagare.

Om kursledaren
Sedan 2015 har Elodie Labonne Nilsson delat sitt smittande leende och genuina kärlek till människor i hennes klasser och evenemang. År 2019 grundade hon ✨Connect With Joy✨, en varm och välkomnande tangoskola i Göteborg. Hon bjuds även in att undervisa överallt i Norden, själv och med sin partner Love Labonne Nilsson.
Elodie talar flytande franska, engelska och svenska och är skicklig på båda rollerna i att både föra och följa i tangon.
Utöver sin tangoexpertis är Elodie även en Gyrokinesis- och Pilatesinstruktör, alltid redo att svara på nördiga frågor om dansanatomi och kroppsmekanik.
Hon är känd för sina precisa rörelser, tydlig kommunikation och betoning på vikten av samarbete i partnerskapet för att optimera vår lärandeprocess och upplevelse på det sociala dansgolvet.
Mer information: connectwithjoy.comStartdatum:

2024-09-28

Tid:

13:00 - 16:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

11002

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Energigatan 9 43437 Kungsbacka

500 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Halland