Samtalsträffar för dig som är vuxen och har NPF/autismdiagnos

Information

Välkommen till våra samtalsträffar för vuxna med NPF- och autismdiagnos! Här får du möjlighet att möta andra, dela erfarenheter och skapa nya kontakter i en trygg och stödjande miljö. Vi ser fram emot att träffas, lyssna och lära av varandra. Tillsammans kan vi skapa en gemenskap där alla känner sig hörda och förstådda.

Målgrupp:
För dig som är vuxen med NPF/Autism diagnos.

Syfte:
Att träffa andra och utbyta erfarenheter. Få tips och idéer. Skapa tillfällen och möjlighet till en trygg gemenskap.

Upplägg:
Vi utgår ifrån olika samtalsämnen under dessa träffar och vi utgår även ifrån de frågor som dyker upp samt gruppens behov. Vi bjuder på kaffe/the. Tiden är kl.18.00-20.00, Du kan komma och gå när du vill.
Under hösten ses vi en gång per månad följande torsdagar: 12/9, 10/10, 7/11 och 5/12. Du kan komma på samtliga eller enstaka tillfällen, du väljer.

Samtalsledare:
Denna samtalsgrupp är i samarbete med föreningen Autism Kalmar län. Samtalsledare är Ingela Gliving och Malin Lindvall. Bli gärna medlem eller läs mer om föreningen här: https://www.autism.se/kalmar-lan/

Kurslokal:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Anmälan:
Anmälan är frivillig men vi ser gärna att du anmäler i förväg då vi kan kontakta dig vid ev ändringar. Du kan också bara dyka upp och anmäla dig på plats. Vid frågor går det bra att kontakta kalmar@autism.se eller verksamhetsutvecklare sandra.andersson@sv.se
Begränsat antal platser.

Varmt välkommen!

Startdatum:

2024-09-12

Tid:

18:00 - 20:00

Antal tillfällen:

4

Veckodag:

Tors

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51580

Plats:

SV Kalmar Polhemsgatan 16 39239 Kalmar

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län