Kurs i silversmide med Annika Lissel

Om kursen

INNEHÅLL
Upptäck den magiska världen av silversmide!
Bli en mästare i att skapa vackra smycken och uttrycka din kreativitet genom metall. Vår silversmideskurs är din nyckel till att lära dig den ädla konsten att forma silver till fantastiska verk.

Låt din fantasi flöda fritt och våra erfarna och passionerade ledare kommer att guida dig steg för steg genom de grundläggande teknikerna inom silversmide. Från att forma och polera till att löda och enklare infattningar, kommer du att få en gedigen grund att bygga på.

Du kommer att möta likasinnade människor som delar din passion och skapa en gemenskap av smyckes älskare. Våra kurser är interaktiva och inkluderar både individuell handledning och gruppdiskussioner för att främja lärande och utbyte av idéer.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

LEDARE
Annika Lissel som har flera års erfarenhet av att leda cirklar i silversmide.

MATERIAL
Alla verktyg och annat material som behövs för kursen finns i lokalen. Kostnad för förbrukat silver tillkommer och faktureras efter kursen. Silverpriset är för närvarande 16 kr per gram.

ÖVRIGT
Silversmide är JÄTTE-roligt.

FRÅGOR?
Kontakta verksamhetsutvecklare Reka Tompa
reka.tompa@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-09-11

Tid:

14:00 - 16:15

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

29067

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Huskvarnavägen 40 55454 Jönköping

1 995 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län