Ayurvedisk matlagning

Information

Ge dig själv en rofylld och hälsosam dag där vi lär oss om Ayurvedisk matlagning! Denna dag är till för dig som är intresserad av hälsa ur ett Ayurvediskt perspektiv, samt om tarmhälsa och kunskapen bakom matlagning enligt de olika kroppstyperna.

KURSINNEHÅLL
Maten under detta retreat tillagas enligt Ayurvedisk kunskap om de tre olika kroppstyperna: Vata, Pitta och Kapha. Du får lära dig att använda olika Ayurvediska matrecept som är mycket välgörande för de olika kroppstyperna. Du får nya fräscha idéer och insikter om hur maten väsentligt kan förbättra din tarmhälsa, genom matvalet kan du också fokusera på ditt individuella behov baserat på din kroppstyp. Vi hoppas att detta blir ett retreat som kommer ge dig en mer harmonisk tillvaro framöver!

KURSLEDARE
Andrew Julian trivs bra med att ha en hälsosam livsstil med hjälp utav yoga, meditation och Ayurveda som har blivit en del av hans liv efter att han slutade jobba inom finans området. Sedan 2004 har Andrew undervisat i Hathayoga och Ashtanga yoga. Han har även utbildad inom Mediyoga och mindfulness och kognitiv beteende. Ayurvedisk hälsorådgivare sedan 2023.

Startdatum:

2024-09-22

Tid:

10:00 - 14:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Sön

Arrangemangsnr:

45284

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Grynbodgatan 20 21133 Malmö

1 195 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö