Beredskapsmat - Syra grönsaker

Flera glasburkar med inlagda grönsaker står på ett bord, omgivna av växter och blommor. Människor arbetar med grönsaker.

Information

Är du nyfiken på att ta din matlagning till nästa nivå? Vill du kunna skapa hållbar, näringsrik och smakrik mat hemma? Våra kurser i Beredskapsmat ger dig grunderna i tidlösa tekniker.

Syrning & konservering – Lär dig att fermentera grönsaker och konservera mat för att skapa hållbara och hälsosamma smaker.

Innehåll och upplägg:
Vi går igenom syrning - konservering - pickling i teorin samt lär oss två metoder att syra/konservera grönsaker, varje deltagare får med sig en burk av varje metod att förvalta. Provsmakning av produkter i mån av tillgång.

Bra att veta:
I priset ingår sopplunch (ange eventuella matpreferenser).

Övrigt:
Ta gärna med förkläde och kökshandduk

Sista anmälningsdag 16 februari

Startdatum:

2026-02-21

Tid:

11:00 - 16:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

46232

Plats:

Halla bygdegård, HALLA BROE 103, 62252 Romakloster

650 SEK

  • Kurspris

    550 SEK

  • Materialkostnad

    100 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Gotland