Beredskapsmat - Syra grönsaker

Information
Är du nyfiken på att ta din matlagning till nästa nivå? Vill du kunna skapa hållbar, näringsrik och smakrik mat hemma? Våra kurser i Beredskapsmat ger dig grunderna i tidlösa tekniker.Syrning & konservering – Lär dig att fermentera grönsaker och konservera mat för att skapa hållbara och hälsosamma smaker.
Innehåll och upplägg:
Vi går igenom syrning - konservering - pickling i teorin samt lär oss två metoder att syra/konservera grönsaker, varje deltagare får med sig en burk av varje metod att förvalta. Provsmakning av produkter i mån av tillgång.
Bra att veta:
I priset ingår sopplunch (ange eventuella matpreferenser).
Övrigt:
Ta gärna med förkläde och kökshandduk
Sista anmälningsdag 16 februari
Startdatum:
2026-02-21
Tid:
11:00 - 16:00
Antal tillfällen:
1
Veckodag:
Lör
Arrangemangsnr:
46232
Plats:
Halla bygdegård, HALLA BROE 103, 62252 Romakloster
650 SEK
-
Kurspris
550 SEK
-
Materialkostnad
100 SEK