Quilling – Skapa med papper

Om kursen

KURSINNEHÅLL:
Quilling är ett kreativt hantverk för många papperspysslare. Quilling innebär att rulla pappersremsor och placera i olika formationer för att få fram olika motiv. Quilling kan vara ett vackert sätt att pryda tavlor, gratulationskort eller dekorera föremål.
På denna kurs kommer du att lära dig olika grundtekniker och skapa gratulations- och högtidskort. Kursens upplägg utgår ifrån var och en av deltagarnas potential och är därmed individanpassad.

FÖRKUNSKAPER:
Inga förkunskaper krävs.

TID & PLATS:
Just nu har vi inget startdatum planerat men det går bra att anmäla sig ändå, så återkommer vi när startdatum finns.

ÖVRIG VIKTIG INFORMATION:
Materialavgiften på 200 kr täcker kostnaden för ett startkitt innehållande material och verktyg för att kunna skapa dina egna verk i Quilling.

LITTERATUR/MATERIAL/UTRUSTNING:
Vid första kurstillfället, kommer du få startkittet som innehåller det du behöver för att lära dig skapa dina egna konstverk.

OM LEDAREN:
Cirkelledaren Senba är en passionerad självlärd professionell papperskonstnär. Hon kommer ifrån södra Indien men är nu bosatt i Karlskrona med sin familj sedan 5 år tillbaka. Hon berättar: ”Jag skapar contemporary konstverk inspirerat av naturen och min kärlek till ljus och skugga, mönster och geometri med traditionella tekniker inom papper. Jag arbetar också med skräddarsydda beställningar eftersom det ger mig möjlighet att arbeta med individuella och varierande uppdrag - vilket jag älskar. Året 2012 upptäckte jag papperquilling - papercutting - och fastnade genast för den konstnärliga processen och att få arbeta med papper som medium. Jag ritar mina mönster, sedan bestämmer jag vilka färger jag ska använda. Efter detta är allt spontant vilket tar timmar att slutföra”.

I denna filmen berättar Senba mer om sina konstverk:
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=cImP8z0B0zM

BRA ATT VETA:
Det går bra att delbetala kursavgiften! Kontakta oss så hjälper vi dig eller välj delbetalning via KLARNA då du anmäler dig via webben.

ATT TÄNKA PÅ:
Din anmälan är bindande då ett startdatum finns. För mer info, läs våra avboknings- och anmälningsvillkor.
Om inget startdatum finns vid anmälan, ses din anmälan som intresseanmälan. Vi kommer kontakta dig när startdatum finns, och fråga om du fortfarande är intresserad och vill behålla din plats.

Startdatum:

Ej fastställt

Tid:

Ej fastställt

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Mån

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

25348

Plats:

Karlskrona

895 SEK

  • Kurspris

    695 SEK

  • Materialkostnad

    200 SEK

Inget datum eller startdatum passerat

Anmäl intresse för att deltagande eller önskemål om framtida datum. Ange önskemål i meddelande vid bokning

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Blekinge