Ung anhörig

Information

Är du ung och anhörig? Det är många som är anhöriga och till någon i ens närhet som man oroar sig för eller som behöver hjälp, stöd eller vård. SV Örebro län vill ge dig som är i åldern 15-20 år möjlighet att träffa andra i samma ålder som har liknande erfarenheter. Det kan kännas läskigt att prata om sånt som är jobbigt men att dela med sig och upptäcka att man inte är ensam gör nästan alltid att saker känns lite lättare.

Onsdag 9 oktober arrangeras en första träff för dig som är ung och anhörig. Du kan vara anhörig till ett syskon, en förälder, en vän eller någon annan i din närhet. Vi kommer att samtala i mindre grupp och till vår hjälp i samtalet har vi några frågeställningar och ett studiematerial som heter "Det är inte ditt fel". Materialet har skapats tillsammans med unga anhöriga och är framtaget av organisationen #vägraskuld. Du väljer själv hur mycket du vill dela med dig av din situation, det som sägs i rummet stannar i rummet och vi kommer att hjälpas åt att skapa en plats där vi kan må bra tillsammans.

Ledare
Träffen leds av Maria Östby, verksamhetsutvecklare SV Örebro län.

Anmälan
Det är begränsat antal platser. Vi kommer att bjuda på kvällsfika så kom ihåg att ange ev. allergi när du anmäler dig.
Anmäl dig senast den 7 oktober via hemsidan eller direkt till Maria Östby, maria.ostby@sv.se eller telefon 072-220 72 39


Startdatum:

2024-10-09

Tid:

17:00 - 18:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

55645

Plats:

SV Örebro Fabriksgatan 8 70210 Örebro

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Örebro län