Uppstartsträff Bokcirkel för småbarnsföräldrar - kamratcirkel

Information

Träffa andra nyblivna föräldrar för social samvaro och gemensamt lärande om småbarnsåren. Var med i vår bokcirkel för småbarnsföräldrar.
Passar dig som har barn i åldern 0-3 år.

Upplägg
Första tillfället träffas ni i Vuxenskolans lokaler där verksamhetsutvecklare Sophie Axelsson berättar om vad det innebär att ses i en kamratcirkel, presenterar de olika böcker och hjälper er att komma igång.
Under denna träff väljer ni vilken bok ni vill läsa och vilka dagar och tider som passar bäst för er grupp.
Ni väljer själva om ni vill ses i våra lokaler, på bibliotek/café, under barnvagnspromenader, hemma hos varandra eller annan lämplig plats.
Därefter ses gruppen vidare under minst 3 träffar. Vill man fortsätta längre så går det bra. Självklart kan man läsa fler böcker!

Att vara med är helt kostnadsfritt!
Detta är ett samarbete mellan Vuxenskolan och Oskarshamns kommun.

Studiematerial
Alla som är med i bokcirkeln får varsin bok, det finns olika att välja mellan med tillhörande studieplan (förslag på upplägg).

Kamratcirkel
En kamratcirkel bygger på gruppens gemensamma lärande, det finns alltså ingen arvoderad lärande ledare. En i gruppen behöver utses till cirkelledare för att registrera närvaro vid träffarna men har inget lärande ansvar. För den som blir cirkelledare erbjuds utbildning och gemenskap vid våra årliga cirkelledarträffar som tack för hjälpen. Ett fint och viktigt uppdrag för den som känner sig manad.

Lokal
Uppstartsträffen hålls på Studieförbundet Vuxenskolan, Biogränd 1 i Oskarshamn. Hiss finns.

Bra att veta
Vid anmälan är det bra om du anger mailadressen, för vidare kontakt. Du får kallelse ca en vecka före första träff. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Passar inte tiden eller om du redan är med i en föräldragrupp och är intresserad av en bokcirkel, kontakta din lokala verksamhetsutvecklare så hittar vi en lösning som passar dig/er.
Bor du utanför centrala Oskarshamn och är intresserad hör av dig så försöker vi ordna en uppstartsträff där du bor.
Sophie Axelsson
sophie.axelsson@sv.se
070-455 25 09.

Varmt välkommen!

sökord: KC24

Startdatum:

2024-09-04

Tid:

09:30 - 10:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51195

Plats:

SV Oskarshamn Biogränd 1 57230 Oskarshamn

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län