Cirkelledarutbildning Karlskoga

Information

Vecka 39 arrangerar SV Örebro län Förening i fokus! Det är en vecka fylls med arrangemang riktade till våra samverkande föreningar och till dig som är föreningsaktiv. Tillsammans lyfter vi föreningslivet!

Som ledare inom folkbildningen ska du vara utbildad. SV Örebro län arrangerar ett utbildningstillfälle under föreningsveckan. Utbildningen vänder sig till alla våra ledare, oavsett om du är aktiv i en förening eller ej.

Upplägg
Vi kommer att träffas fysiskt på plats i Hallsberg, med oss under kvällen är även ledargrupper i Örebro, Lindesberg och Karlskoga. Vi kommer att ta del av utbildningen via länk från Örebro. Varje grupp har en samtalsledare på plats för övningar. På plats i Karlskoga finns Jonas Ljungkvist, verksamhetsutvecklare vid SV Örebro län. Vi kommer att gå igenom information om folkbildning, studieförbundet Vuxenskolan, studiecirkel som arbetsform, rollen som cirkelledare och e-tjänsten. Information kommer att varvas med gruppsamtal och reflektion.

Utbildare
Maria Östby är cirkelledarutbildare och verksamhetsutvecklare vid SV Örebro län och kommer att hålla utbildningen på plats från Örebro.

Anmälan och förkunskaper
Du har blivit introducerad av din kontaktperson på SV Örebro län.
Du anmäler dig senast den 23 september via hemsida, via telefon 019-611 94 80 eller e-post orebrolan@sv.se.

Bra att veta
Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Uppge ev. allergi vid din anmälan.
Efter avslutad kurs kommer du att få besvara en enkät som kommer via mejl. Vi uppskattar om du tar dig tid att besvara den.

För mer information kontakta:
Jonas Ljungkvist
jonas.ljungkvist@sv.se
073-811 49 77

#fokusforening2024

Startdatum:

2024-09-25

Tid:

17:00 - 20:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

55604

Plats:

Karlskoga

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Örebro län