Rusta bygden upptaktsmöte till studiecirklarna "södra klustret"

Information

Om vattnet tar slut, rekordstormen rullar in eller kriget kommer nära – hur gör vi då? Förutom egen beredskap, som vattendunkar och vevradio, finns det mycket mer som vi kan göra tillsammans där vi bor. Genom att arbeta strategiskt i bygden går det att skaffa sig kunskapen som behövs och bli rustad inför framtidens kriser. Och det här som Leaderprojektet Rusta bygden! kommer in...

Under våren 2024 kickstartade projektet med inspirationsträffar i Älmhult respektive Hjälshammar. Nu tar vi nästa steg: Studiecirkeln där respektive byalag jobbar vidare med sin handlingsplan. På denna upptaktsträff samlar vi de fem byar som har anmält sig till projekt Rusta bygden i södra klustret. Deltagarna kommer att få möjlighet att utbyta tankar och idéer med de andra byarna som ingår i projektet, samt komma igång och påbörja arbetet med den egna handlingsplanen.

Medverkande
Jenny Herz, SV Kronoberg, kommer att processleda denna dagen i workshopform.

Inbjudna till denna träff
Denna inbjudan riktar sig till dig som bor i, eller i närheten av, någon av dessa fem byar som är med i leaderprojketet Rusta Bygden:
Eneryda
Vederslöv Dänningelanda
Odensjö
Bråthult Viljansbygden
Pjätteryd,

Bra att veta
Det är gratis att vara med, och det serveras en enklare lunch. Därför vill vi att alla som ska komma anmäler sig via SVs hemsida, så att vi vet antalet personer och eventuella allergier. Anmälan senast 15 september.
Deltagande och fika är gratis. Lunchen betalar var och en till självkostnadspris.

Ett projekt finansierat av Leader Linné Småland

Startdatum:

2024-09-22

Tid:

10:00 - 15:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Sön

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

44196

Plats:

Eneborg Eneryda 34372 Eneryda

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg