Svenska Språkcafé: Hitta hem

Information

Ett utvecklande och trevligt sätt att träna dina svenska kunskaper!

Kursinnehåll
På denna studiecirkel kommer vi att titta på TV-serien "Hitta hem" och prata om de viktigaste saker som dagens avsnitt handlar om. Hur känns det att hitta hem, kompisar, jobb och även glädje när du flyttar till Sverige? Här finns tid och frihet att prata, diskutera, sammanfatta och ha det bra tillsammans!

Förkunskaper
Det passar för SFI elever (kurs C, D) och alla som behöver utveckla språket, lära känna lite nya personer samt önskar tid för att öva på att prata svenska.

Material
På varje träff kommer vi att titta på ett avsnitt av TV-serien Hitta hem (ca 5-8 minuter), som vi diskuterar och samtalar om ur olika perspektiv: UR Play Hitta hem

Kursledare
Natalia Bykova är en aktiv och driven person som med glädje och engagemang tar sig an nya utvecklande aktiviteter. I hemlandet jobbade hon på Ikea, här i Älmhult jobbar hon på Älmhults simsällskap, och har bland annat ansvaret för Älmhults simskola. Hon har även en bakgrund i att jobba som skidtränare, samt ett aktivitetscenter med ansvar för kurser och aktiviteter för barn, unga och vuxna.

Bra att veta
Vi träffas 10 fredagar kl. 14.00-15.30, vi bjuder på kaffe/te.
Startdatum:

2024-09-06

Tid:

14:00 - 15:30

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Fre

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

44009

Plats:

SV Älmhult Eriksgatan 1 34330 Älmhult

Kostnadsfri

Fullbokat! Anmäl dig till en reservplats

Det är tyvärr fullbokat just nu men du kan anmäla dig som reserv och får då ett meddelande från SV om det blir en plats ledig

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg