Musik

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolans musiksatsning! Vi finns över hela landet och hjälper band och musikgrupper med allt från replokaler och gig till inspelningar, tips, marknadsföring och kontakter! Alla musikstilar är välkomna och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en rutinerad musiker. För att samarbeta med oss startar man en studiecirkel hos Studieförbundet Vuxenskolan. Att starta studiecirkel kostar ingenting.

Söker du replokal?

I vår avdelning, Göteborgsregionen Sydost, finns ett femtiotal replokaler som ligger i Partille och Mölndal. Saknar du utrustning har vi fullt utrustade lokaler som står till förfogande! Självklart har vi också tomma lokaler för dig som vill fylla rummet med dina egna instrument och tillbehör.

SV Musik - Nationellt

SV arbetar med att stötta och coacha dig som håller på med musik oavsett behov och ambitionsnivå. Hos oss hittar du bland annat replokaler, kurser och inspelningsstudios och får möjlighet att utvecklas på dina villkor.


Det finns också en spellista på Spotify där all musik från dem som har studiecirkel hos SV samlas – en låt per band eller artist där den senast tillagda hamnar längst upp i listan.