Lättläst version saknas
Tillbaka

Inspirationsdag 2020

Vi välkomnar cirkelledare och medlemsorganisationer till SV Blekinges inspirationsdag den 15 september!

Om allt går som det ska med tanke på Corona, kommer vi på SV Blekinges "Inspirationsdag" att kunna presentera Christina Jutterström som föreläsare och debattör. Evenemanget kommer att äga rum mellan klockan 16:00-18:30 på Blekinge Tekniska Högskola i Karlshamn, sal "Rio Grande".

Christina Jutterström, journalist, chefredaktör för Dagens Nyheter mellan 1982–1995 och för Expressen 1995–1996. Hon har också varit verkställande direktör för Sveriges Television mellan åren 2001–2006.

Idag samarbetar hon bland annat med oss på Studieförbundet Vuxenskolan gällande olika kurs- och cirkelverksamheter, bland annat med cirkeln "Flickorna kring sjön".

Vi kommer att ha ett fullspäckat program under eftermiddagen och kvällen. Musikunderhållning och olika aktiviteter kommer att presenteras. Det kommer även att bjudas på förtäring. Vår "Kulturprisvinnare" kommer också att koras och få sitt pris.

Dagen kommer att gå på temat - Vi ställer inte in, vi ställer om och vi ställer upp!

Ni som organisation, förening eller cirkelledare har också en möjlighet att visa upp er verksamhet under dagen. Har ni någon spännande och intressant verksamhet, som ni skulle vilja presentera och dela med dig av till oss. Kontakta oss på SV Blekinge på telefon 0771-210 400 eller via mail blekinge@sv.se.

Glöm inte att anmäla er senast den 15 augusti!

Det finns ett begränsat antal platser och som vanligt är det "Först till kvarn" som gäller...

Hjärtligt Välkomna!