Bli cirkelledare i Gävleborg

Vill du dela med dig av din kunskap och inspirera andra? Som cirkelledare i SV gör du det möjligt för andra att mötas i ett gemensamt intresse och utvecklas tillsammans.

Bli cirkelledare – så funkar det

Som cirkelledare kan du leda kurser för allmänheten, för dina vänner eller din förening. Som ledare är du en i gruppen. Du och deltagarna bestämmer tillsammans mål och upplägg för er kurs.


När vi pratat ihop oss om ditt uppdrag som cirkelledare får du introduktion till hur vi jobbar i Studieförbundet Vuxenskolan, folkbildningens idé och pedagogik och en cirkelledareutbildning för nya ledare innan du startar.

Vi hjälper dig att komma igång med administrationen kring deltagarlistor etc och vi finns bara ett telefonsamtal bort om du vill fråga något.


Som cirkelledare blir du också erbjuden att delta i nätverks- och inspirationsträffar för cirkelledare från hela landet.


Grundkursen för cirkelledare arrangeras både på plats runt om i länet och digitalt.

Kursstarter sker löpande.

För cirkelledare

På våra sidor för cirkelledare hittar du

  • Material, metoder och pedagogik
  • Digitala verktyg
  • Utbildningar

Hej cirkelledare!

Möt några av alla våra fantastiska cirkelledare! Läs om varför de valt att engagera sig i Studieförbundet Vuxenskolan och vad uppdraget betyder för dem. Sidan uppdateras!


Foto: Ida Frid | Frid Media