Cirkelledare i Göteborg

Välkommen som cirkelledare hos SV Göteborg! Utbildningar Som samverkande förening med SV får ni del av SVs basutbildningar och era ledare kommer med på cirkelledarutbildningar. SVs grundorganisationer Studieförbundet Vuxenskolan bildades 1967 genom en sammanslagning av Svenska Landsbygdens Studieförbund (SLS) och Liberala studieförbundet (LiS). Centerpartiet, Liberalerna och Lantbrukarnas Riksförbund är SVs grundorganisationer. En av SVs uppgifter är att tillgodose dessa organisationernas behov av studie- och kulturverksamhet. Vill ni också samarbeta med oss eller komma i kontakt men någon av våra samarbetsorganisationer? För mer information ring 031-707 18 26.

Cirkelledarutbildningar i Göteborg

Vi erbjuder våra cirkelledare i Göteborg utbildningar varje vår och höst, datum kommer snart att uppdateras.


Här kan du just nu hitta aktuella cirkelledarutbildningar i Västra Götaland

Material, metoder och tips

Det finns en mängd metoder, verktyg och inspiration kring vuxnas lärande, folkbildning och olika ämnesområden. Under inspirationssidorna kommer vi att samla både pedagogiska tips och goda exempel från SVs verksamhet som kan inspirera till nya arbetssätt och nya cirklar.

Gör din cirkel digital

Digitala möten? Vi hjälper dig att lyckas med det digitala och har många tips för digitala möten, livesändningar och digital pedagogik. Du får checklistor, tips på vektyg, appar och metoder som går att använda.

Så fungerar en studiecirkel

Det finns vissa grundregler för studiecirklar som är bra att känna till. Reglerna finns därför att skattepengar subventionerar cirkelverksamheten. Det är viktigt att pengarna fördelas rättvist, och att de går till rätt ändamål.