Hyra lokal

Välkommen att hyra en lokal hos oss till konferens eller möte. När du hyr hos oss ingår alltid: Kaffe/te, projektor, trådlöst nätverk. Vi hyr ur per timma, halvdag/kväll eller heldag. För att få aktuellt pris hör av dig till oss. Du kan boka genom att besöka oss, maila en av oss på kontoret eller genom att ringa till vår kundtjänst: 077-440 00 33

Falkenberg

I Falkenberg har vi tre studierum, ett mindre grupprum och en danssal. I de olika rummen kan ni vara upp till 16 personer med bord och stolar eller 20 personer i biosittning.

Halmstad

I Halmstad har vi fem stycken studierum i olika storlekar, i det största kan man sitta ca. 20 personer. Vi har även en dansstudio med 3 danssalar och en liten studio för musikproduktion på Nässjögatan.

Hyltebruk

I Hyltebruk har vi två stycken studierum där man kan sitta 12 personer i varje.

Kungsbacka

I Kungsbacka har vi fyra stycken studierum, det största sitter man ca.16st vid bord och stolar. Vi har även en stor och fin danssal.

Laholm

I Laholm har vi två stycken studierum, det stora tar 16 personer vid bord och det lilla 6 personer.

Varberg

I Varberg har vi sex stycken studierum i olika storlekar, varav ett är i källaren passande för mindre grupper som ex. målar porslin eller tavlor. I det största kan man sitta ca. 18 personer med bord och stolar eller 25 personer i biosittning. Vi har även två danssalar i vår dansstudio som finns på Borgmästaregatan 2.