2024-02-13

Träffa nya vänner

Detta vänder sig till dig med intellektuell funktionsnedsättning (IF) och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF). Vi kommer ha två grupper, en för 12-15 år och en för 16-19 år.

Studieförbundet Vuxenskolan i Kungsbacka bjuder in till nya kamratcirklar.

Ibland kan det vara svårt att hitta nya vänner. Det kan också kännas lite läskigt att prova på något nytt. Vi kommer därför att starta upp nya kamratcirklar där du får lära känna nya vänner och ni tillsammans hittar på roliga aktiviteter.

I en kamratcirkel träffas ni i våra lokaler på bestämda tider under fem veckor. Vi kommer ha en cirkelledare som arrangerar och håller i allt. Vid varje tillfälle kommer ni få testa på olika saker till exempel måla, läsa en ny bok och virka. Kanske hittar du ett nytt intresse! Ledsagare och anhöriga är välkomna att följa med och det finns personal här som hjälper till och stöttar.

Vi hoppas och tror att det kommer bli trevligt, roligt och att vi tillsammans hittar en fin gemenskap i gruppen.


Allt är kostnadsfritt. Vi kommer bestämma ett startdatum när alla anmält sig. Plats är hos oss på Energigatan 9 i Kungsbacka.

Är du intresserad av att delta? Har du frågor eller funderingar? Kontakta i så fall Alexandra Nielsen på alexandra.nielsen@sv.se