För föreningar

SV jobbar med föreningar och organisationer i hela Jönköpings län.

Vi vill vara eldsjälarnas bästa vän, en resurs för dig och din förening och verka för ett aktivt och lokalt kulturliv.

Vi stödjer föreningens engagemang med kunskap och bra metoder. Tillsammans har vi de verktyg och de kontakter som krävs för att du ska kunna förverkliga dina idéer.

Vi kan också utbilda styrelser och ledare, erbjuda mötesplatser för samhällsdebatt och samtal med allmänhet. SV kan bidra till nya utvecklande, meningsfulla och roliga aktiviteter inom ramen för organisationens verksamhet. Det kan ske i form av studiecirklar, kulturarrangemang eller annan folkbildande verksamhet.

Detta kan vi erbjuda er förening:

  • Föreningsutveckling
  • Lokaler på flera orter.
  • Studiematerial till olika studiecirklar.
  • Tillgång till viss teknisk utrustning.
  • Tipsa om föredragshållare och annan underhållning.
  • Administrativa tjänster såsom t.ex. kopiering, planering, affischering, beställning, fakturering, utskick av kallelser med mera.

Låt SV vara er givna och naturliga samarbetspart. Gör oss delaktiga i er planering. Vi kommer gärna ut till er när ni har styrelsemöten för att berätta om hur vi kan samarbeta.

Kom ihåg – du och dina vänner kan starta en cirkel utan att först behöva starta en förening! 


Välkommen att kontakta oss!

Mordet Ledarskap

Ledarskap i vår tid är ett utbildningsmaterial för ledare inom föreningslivet. Utgångspunkten för studierna är insikten om att dagens ledarskap kräver flexibilitet och ständig anpassning efter nya omständigheter. SV:s studiematerial lägger stor vikt vid hur en ledare bör tänka och agera för att kunna utveckla ett ledarskap i samklang med organisationen.

Intresseanmälan Ledarskap

Kommunikation

Mer info om utbildningen och in

Mer info och intresseanmälan

Vi erbjuder utbildningen både digitalt och fysiskt

Kreativa möten

Hur och när ska vi mötas i föreningen. Lär dig hur ni kan skapa möten på ett efektivare sätt via digitala plattformar och fysiska träffar. Välja rätt är inte lätt

Mer info och intresseanmälan