LÀttlÀst version saknas
Tillbaka

Vi har fått en ny kollega!

Publicerad 2023-08-22

Vi säger välkommen till vår nya kollega Alexander Finstad som kommer jobba med verksamhetsutveckling i Mönsterås och Kalmar kommun đŸ’«

Alexander Finstad.jpg

Vem är Alexander?
Jag är 24 år och bor i Kalmar. Tidigare har jag testat på lite olika arbeten, men framför allt inom vård och omsorg. Jag har också arbetat som verksamhetsutvecklare hos Rädda Barnen och med projektledning hos BUS – Barn och unga i Sverige.

Mina intressen är musik/teater, politik och mänskliga rättigheter. På min fritid är jag politiskt aktiv men även ordförande för BUS – Barn och unga i Sverige, en av SV Kalmars samarbetsorganisationer.

Varför sökte du dig till SV?
Jag har länge velat arbeta med folkbildning. Jag känner att vuxenskolan är det studieförbund som tilltalar mig. Hos SV känns det som mötet med varje unik individ är viktigt och att finnas nära människor. Dessutom känner jag att SVs värdegrund ligger mig väldigt nära.

Vad ser du fram emot mest med att jobba på SV?
Jag ser fram emot att få arbeta med alla föreningar som vi samarbetar med men även alla fantastiska cirkelledare. Dessutom ser jag fram emot att få bidra med mina erfarenheter och kunskaper.

Vad gör du en ledig dag?
En ledig dag spenderar jag på lite olika sätt. Jag reser väldigt gärna och upptäcker saker, men jag spenderar den gärna också hemma med familjen med serier och filmer.

Hur når man dig?
Mig når man via mail alexander.finstad@sv.se eller telefon 070-455 25 28. Jag kommer arbeta mellan kontoren i Mönsterås och Kalmar, så för att vara på den säkra sidan att jag är på plats är det bäst att maila eller ringa innan.