2024-02-19

Välkommen till Ulrika - vår nya verksamhetsutvecklare

Vi säger välkommen till vår nya kollega Ulrika Zahl-Berg som kommer jobba med verksamhetsutveckling i Mönsterås och Kalmar kommun 💫

Ulrika är inne på sin tredje vecka hos oss och har redan hunnit träffa några av våra fantastiska ledare och föreningsaktiva. Vi hoppas ni är lika taggade som oss på att få vidareutveckla verksamheten i Mönsterås och Kalmar tillsammans med Ulrika!


Vem är då Ulrika?

Ja, jag tror att mina nära och kära skulle beskriva mig som en glad, social och aktiv person. Jag bor i Kalmar med min dotter men vi spenderar också mycket tid i Borgholm där min partner och mina två bonusbarn bor. Där ägnar vi oss ofta åt att vara ute i naturen, vi cyklar, promenerar och hittar nya platser att besöka. Vackra Öland tröttnar jag aldrig på. 


Matlagningen ligger mig mycket varmt om hjärtat och jag spenderar därför mycket av min fritid till detta, det är där som jag känner att jag får mest utlopp för min kreativitet. Likt folkbildning blir man aldrig klar i ämnet och det finns alltid möjlighet att finslipa på sina metoder, det gillar jag.


Vad ser du fram emot mest med att jobba på SV?

Jag ser fram emot mötet och samarbetet med alla människor som är så engagerande och drivna, som brinner för sina föreningar och just sina speciella hjärtefrågor. Jag ser också mycket fram emot min egna personliga utveckling, detta är en tjänst som man aldrig blir färdiglärd i och det tycker jag är fantastiskt. Att få lära sig nya saker och utvecklas som människa är en bonus som är ovärderlig.

Jag ser även fram emot att lära känna Mönsterås, det finns så mycket utvecklingspotential där och det ska bli en riktigt rolig utmaning att arbeta tillsammans för att sätta vår prägel på kurser och studiecirklar, det finns gott om kreativa människor där som har många roliga tankar och idéer om framtiden.  


Vad gör du en ledig kväll?

Då umgås jag gärna med min familj, löptränar och ser gärna på någon intressant dokumentär. På sommaren tycker jag om att odla både blommor och grönsaker, vår lilla uteplats brukar vara välfylld av krukor med både det ena och det andra. Jag älskar att bjuda hem vänner och min familj, då bjuder jag gärna på god middag och pyssla om dem som jag tycker om lite extra, då mår jag som allra bäst! 


Hur når man dig?

Man kan alltid ringa till mig på telefonnummer 0704552517 eller så kan man skicka ett mejl till Ulrika.zahl-berg@sv.se. Jag återkommer så fort jag kan om jag inte skulle vara tillgänglig just då. Vill man träffa mig personligen så går det såklart jättebra, men eftersom jag förlägger min arbetstid både i Kalmar och i Mönsterås så är det bra om man bokar en tid med mig innan så att det är säkert att jag finns på plats.