Ingegerd Wessel

Musikunderhållning - rutinerad visartist och låtskrivare med angelägna texter och en röst som går hela vägen in i hjärtat.

Musikunderhållning

Ingegerd Wessel är en rutinerad visartist och låtskrivare med angelägna texter och en röst som går hela vägen in i hjärtat. Med mer än 40 års erfarenhet i musikbranschen, tolkar hon bl.a. svenska visskatten och har släppt två hyllade soloplattor med eget material. Hon har studerat vid Nordiska Visskolan och spelat i såväl Norge som Danmark och Finland. Den kritikerrosade singeln ”Bättre Dagar” kom i augusti 2021 och i juni 2022 släpptes ”Ett steg i taget” på alla större digitala plattformar (Spotify, Itunes, Youtube m.fl.). Ingegerd Wessel kommer med hög scennärvaro, personligt uttryck och snygg gitarr.


Ingegerd är inte främmande för några spelplatser, stora eller små. Tidigare har hon genomfört spelningar på bl.a. äldreboenden, träffpunkter, bygdegårdar, kulturkvällar och hos föreningar m.m. Ingegerd tar även emot bokningar för underhållning i samband med årsmöten och/eller andra sammankomster.

Materialet anpassas efter vart hon spelar och hon har eget PA vid behov.


Länkar för lyssning:

https://open.spotify.com/track/75uQKMbJYZQ4GxtVvEH1EZ?si=u2mhMjGfQVaklTBgr_jf6A&nd=1

https://open.spotify.com/track/21behmIoP0iepnDhdA5e4F?si=94c1c3721fff4187&nd=1


Kontaktperson: Ingegerd Wessel

Kontaktuppgifter för bokning/frågor: ingegerd.wessel@gmail.com alt. 070-337 49 02

Genomför musikunderhållning i: Hela Kalmar län

Utgår från: Mönsterås

F-skatt: Ja

Arvode: 4000kr. Reseersättning tillkommer - milersättning enligt överenskommelse.