Piano Duet - 4 Händer

Piano Duet - 4 Händer erbjuder ett omväxlande program med bl.a. kända verk från J.Haydn, W.A.Mozart, och L.van Beethoven.

Musikunderhållning

Wojciech och Marcin Dominik Gluch spelar kända verk av stora tonsättare bland annat: J.Haydn, W.A.Mozart, L.van Beethoven, F.Schubert, R.Schumann, A.Dvorak, A.Glazunov, F.Busoni, R.Wagner och C.Franck.


Program kan bli omväxlande och Marcin kan också spela piano solo verk från tidig barock musik till nutida.


Mer om Marcin Dominik Gluch - konsertpianist och dirigent:

Jag kom till Göteborg för 26 år sedan, efter min examen som pianosolist på Akademien i Warszawa. Jag har även dirigentutbildning. Jag reser mycket och genomför konserter både i Sverige och övriga Europa samt Afrika. Jag har undervisat regelbundet vid kurser för pianister vid olika statliga musikskolor i Polen, Sverige, Litauen, Italien, Swiss, Frankrike, England och komponerar även musik för piano och andra instrument.


I Göteborg jobbar jag som pianist i Danscentrum Väst och Svenska Balettskola och jag är också chef-dirigent för Odinkören i Göteborg.


Jag spelar också konserter i olika Träffpunkter och Äldreboende bl.a. i Kungälv, Onsala, Örebro, Mariestad, Varberg, Åmål, Emmaboda, Nynäshamn, Nässjö, Skövde och Lidköping vid Vänern, Köpenhamn och Herning.


Kontaktperson: Marcin Dominik Gluch

Kontaktuppgifter för bokning/frågor: marcin2457.swe@hotmail.com alt. 070-994 37 70

Genomför musikunderhållning i kommunerna: Hela Kalmar län.

Utgår från: Göteborg

F-skatt: Nej, men innehar A-skattsedel

Arvode: 3 700kr/person före skatt samt kostnad för enkel övernattning. Resa ingår i priset.