2023-08-29

Vi har fått en ny kollega!

Vi säger välkommen till vår nya kollega Benita Runne som kommer jobba som administratör för Kalmar län.

Vem är Benita?

Jag är en glad och positiv person, bor med min man, dotter och hund i Lindsdal utanför Kalmar. Vi har även en utflugen son som pluggar i Karlstad. Jag har tidigare arbetat med service för kunder och medarbetare i olika tappningar. Jag har också erfarenhet i styrelsearbete som kassör och sekreterare. Jag gillar att renovera huset och framför allt trädgården, där vi odlar grönsaker och blommor till husbehov. Jag gillar att lyssna på poddar, böcker och följa någon serie som handlar om rättegångar, dokumentärer, biografier eller historia.


Vad ser du mest fram emot att jobba med på SV?

Jag ser fram emot att få arbeta inom studieförbundet med allt som det kan innebära. Stort som smått. Jag brinner för att ge service till andra. Jag gillar att ha struktur i vardagen, det är ju en bra egenskap när man arbetar med administration, men kan såklart vara flexibel där det behövs. Jag ser mest fram emot ett gott samarbete mellan alla verksamhetsutvecklare, och att få vara med och påverka till ett växande studieförbund. Det är så utvecklande att lära sig något nytt! Sedan ser jag fram emot att möta alla eldsjälar som kommer in på kontoret…


Vad gör du på en ledig dag?

Bästa avkopplingen för mig är att påta i trädgården, se när allt växer, rensa ogräs, gräva ny rabatt eller snickra eller renovera något. Jag lyssnar gärna på någon podd eller bok till det. Gärna rättegångar, kriminialare, biografier eller historia. Jag tycker om att promenera och cykla för motionens skull, så jag försöker klämma in en tur innan kvällen kommer. Sommartid är det gott och trevligt att grilla med goda vänner, eller bara njuta av lugnet och sammanfatta dagen.


Vill du komma i kontakt med Benita?

Kom in till kontoret på Polhemsgatan 16 i Kalmar, maila eller ring: benita.runne@sv.se eller 070-455 25 11.