Lättläst version saknas

Arrangera kurs genom SV

Välkommen som kursledare hos SV Lundabygden! Vår verksamhet bygger på att vi rekryterar och utvecklar ledare som genomför våra kurser. 

Vi arrangerar cirka 250 kurser varje år inom skiftande ämnen, allt från språk till silversmide. Vi söker hela tiden efter nya ledare som kan genomföra kurser i våra lokaler i Lund, i egna lokaler eller som digitala kurser.

ATT VARA KURSLEDARE
Uppdraget som kursledare är varierat och roligt. Du får chansen att lära ut dina intressen till fler och bidra till folkbildningens långa tradition. Genom Studieförbundet Vuxenskolan blir du en del av en av Sveriges främsta utbildningsaktörer med över 50 års erfarenhet. 

SV:S FÖRVÄNTNINGAR PÅ LEDAREN
Alla våra ledare förväntas ha engagemang och kunskaper i det ämne som du ska hålla kurs i, du förväntas också ta del av våra fortbildningar kring pedagogik för att stärkas i din roll som ledare. Du förväntas ha ett professionellt bemötande mot deltagarna och våra administratörer. Du förväntas också vara med och marknadsföra kurser i dina nätverk.

LEDARENS FÖRVÄNTNINGAR PÅ SV
Du blir en del av Studieförbundet Vuxenskolan och vårt ansikte utåt i verksamheten. Våra verksamhetsutvecklare och adminstratörer hjälper till med administration, marknadsföring och ändamålsenliga lokaler. 

VILL DU HÅLLA KURS? 
Vi är intresserade av kurser inom många olika ämnen. Det är du som är expert på kursens innehåll och omfång. Ladda ner vår intresseanmälan för att hålla kurs, fyll i uppgifterna och skicka den till oss så kontaktar vi dig.

https://forms.gle/AWhziNrMrMyaBxJB6

KONTAKT
Har du frågor, kontakta verksamhetsutvecklaren Jonas Eriksson, jonas.eriksson@sv.se