Bli cirkelledare!

Vill du bli cirkelledare? Vi söker alltid efter ledare i olika spännande ämnen!

Bli cirkelledare!

Vi söker alltid efter ledare i olika spännande ämnen! Här nedan kan du se vilka ämnen vi söker ledare i just nu. Det är olika kontaktpersoner beroende på vilket ämne annonsen gäller och det är också kontaktpersonen där som svarar på frågor gällande uppdraget.


Är du kunnig i något helt annat? Då är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan och berätta vilket ämne du skulle kunna leda en cirkel i. Skicka den då till lundabygden@sv.se så ser vi till att den hamnar hos rätt person.


Just nu söker vi ledare i ...

Du är viktig - därför utbildar vi dig!

Som ledare har du en viktig roll hos oss. Du blir vårt ansikte utåt och därför satsar vi våra resurser på dig! Utbildningen är obligatorisk och du får betalt för att gå den. Alla SV:s ledare utbildas i två steg.


Steg 1 - Personligt introduktionssamtal

Din väg till cirkelledare börjar med ett personligt samtal med den verksamhetsutvecklare som kommer att ansvara för din verksamhet. Under ca 2 timmar pratar ni om SV:s historia och värdegrund och hur folkbildningens pedagogik skall tillämpas i just din verksamhet.


Praktiska aspekter såsom arbetsplanering, närvarorapportering, lokalbokning och nyckelhantering gås också igenom. Vid detta tillfälle bokar ni också in din Steg 2-utbildning.


Steg 2 - Cirkelledarutbildning grund, i grupp

Under 3-4 timmar fördjupar du dig tillsammans med andra nya ledare. Du får du kunskaper i gruppdynamik, pedagogik och ledaerskap. Dessutom lär du känna andra studiecirkelledare och får bolla idéer och funderingar med dem.