Föreningar

Vi är eldsjälarnas bästa vän! Den ideella verksamheten är ett av SVs prioriterade områden och det finns mycket vi kan hjälpa till med.

Vad kan vi göra för dig?

Vi samarbetar med många olika typer av föreningar: patientföreningar, hembygdsföreningar, hantverksföreningar och alla möjliga intresseföreningar.


Föreningar har olika mål och behov och vi arbetar för att hitta det bästa sättet för samverkan. Vad behöver just din förening?


Om ni är en förening som funderar på att starta studieverksamhet, eller redan har pågående verksamhet, så kan vi hjälpa er. Vi kan hjälpa er att hitta en kunnig cirkelledare och hjälper till med planering och upplägg av cirkeln.


Många cirklar håller till i våra lokaler, andra stöder vi med bidrag till litteratur eller andra kostnader som har samband med cirkeln.


Kontakta oss redan idag!

Föreningar som samarbetar med SV Lundabygden

SV samverkar med föreningslivet på många olika sätt. Ibland finns ett nationellt samarbetsavtal, ibland jobbar vi lokalt.


Vill din förening också samarbeta med oss? Välkommen att höra av dig för att få veta mer! Kontaktpersoner hittar du längst ner på sidan.