Välkommen till SV Norrbotten

Studieförbundet Vuxenskolan är en folkbildningsaktör som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vår strävan är att ständigt få fler att delta, engagera sig och öka sin lust att bilda sig. Vi vill vara möjliggöraren som bjuder in till gemenskap, inspiration och nytänkande.

Vi finns nära dig!

Vi är en folkbildningsaktör som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vår strävan är att ständigt få fler att delta, engagera sig och öka sin lust att bilda sig. Vi vill vara möjliggöraren som bjuder in till gemenskap, inspiration och nytänkande. Vi har lokalkontor och verksamhet i länets samtliga kommuner.

Samverka med oss

Lokaler

SV har kontor med mötesrum och teknisk utrustning som kan bokas i alla kommuner i Norrbotten. Är ni en samverkande förening som behöver ett mötesrum för era sammanträden? Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Administration och Teknisk utrustning

Vi hjälper er gärna att ta hand om anmälningar och bokningar när ni ska genomföra en aktivitet. Vi har också teknisk kunnig personal som kan hjälpa till med att ställa i ordning lokaler, ordna med digital teknik för distansmöten inför kulturarrangemang.

 

Marknadsföring

Vill ni ha hjälp med att nå ut och sprida information om er förening och era arrangemang? Då kan vi hjälpa er! Genom att samarbeta med SV kan ni få tillgång till våra plattformar och sociala kanaler.


Pedagogiskt stöd och Kompetens

Som samverkande förening eller cirkelledare får du en egen kontaktperson hos oss. Våra verksamhetsutvecklare har ett brett kontaktnät och kan ge hjälp och stöd när ni vill bolla idéer om arrangemang, starta projekt, utveckla er förening, planera studiecirklar och föreläsningar. Vi erbjuder också löpande utbildningar för dig som vill bli cirkelledare och fortbildningar för er som samlas i en förening.

Vi är Studieförbundet Vuxenskolan