2024-06-03

Förening i fokus 2024

I september bjuder SV Örebro län in föreningslivet till in till kostnadsfria samtalsträffar, föredrag och öppethus. Först ut är tre träffar med tema: Mötesstruktur och kultur, Föreningens medlemmar och Föreningens ekonomi.

Vårt koncept "Förening i fokus" pågår under hela året med föredrag och samtalsträffar. I september satsar vi på SV Örebro län lite extra och bjuder in föreningslivet till en rad olika aktiviteter. Du som är föreningsaktiv är välkommen till tre träffar om: Mötesstruktur och kultur, Föreningens medlemmar och Föreningens ekonomi.

  • Du kan delta vid ett, två eller alla tre tillfällen
  • Arrangemangen äger rum i Örebro och Lindesberg
  • Kostnadsfritt

Kristina Haglund och Maria Östby är verksamhetsutvecklare på SV Örebro län, de berättar att vårens utbildningstillfällen inom konceptet Föreningsakademin inspirerade dem till att utveckla Förening i fokus för att bidra med kompetensutvecking, inspiration och mötesplatser för föreningslivet i Örebro län.


– I samband med Föreningsakademin under våren blev vi inspirerade till fortsatta samtal med våra föreningar. Vi såg ett behov kring just dessa tre områden och de som deltog uttryckte också önskan om att träffas och möta fler föreningar i samtal.

Anmäl dig redan idag!

Anmäl dig redan idag för att säkra din plats. Om du har frågor är du välkommen att vända dig till Maria eller Kristina, du hittar deras kontaktuppgifter under "Kontakta oss".

Save the date!

Boka redan nu in vecka 39 i kalendern, då arrangerar vi en hel vecka fylld med aktiviteter.


––––––––––

I BILD: Maria och Kristina har planeringsmöte för Förening i fokus 2024

––––––––––