2023-06-15

Sommaravslutning 2023

Igår, torsdag den 15 juni, samlades personal och styrelse i Frimis Trädgård för att fira in sommaren tillsammans över en god bit mat, strålande solsken, guidad tur med mås-attack och tillslut en riktig SVglass!

Nu börjar det bli tradition att samlas i Frimis Trädgård för att avsluta vårterminen och välkomna sommaren. I år var tredje året i rad som vi samlades där, och även i år var det lika spännande att se om alla hade koll på vilken mat de valt. Till slut fick alla en tallrik framför sig som snabbt byttes ut mot kaffe och mumsig dessert.


Fredrik Wallin, avdelningschef, och Lars Berge-Kleber, ordförande, tackade personalen vårens insats och önskade god och glad sommar. Vi tackade även av en kär kollega som valt att gå vidare till nya utmaningar.


– Ibbe, vi är säkra på att du kommer göra succé i din nya roll som sjuksköterska och vi önskar dig ett stort lycka till!


Guidad tur med mås-attack!

Efter lunchen på Frimis vandrade vi upp på stan för att få en guidad tur i Odd Fellows lokaler där vår ordförande är engagerad, och där vi arrangerar körsång tillsammans med vår körledare Monica Moa Andersson.


Den guidade turen startade något oväntat med en mås som skyddade sina ungar genom att gå till icke-rumsren attack mot en av våra kollegor. Tur nog fanns både våtservetter och handsprit nära till hands och vi tog omvägar för att inte störa måsarna igen.


Slutet gott, allting GOTT!

För att sy ihop det hela avslutade vi med varsin kulglass från SIA-glass, som kommer från Slöinge – platsen där SVs historia började!


Några av oss kommer att gå på semester i samband med midsommarveckan, och några jobbar på ett par veckor till.


––––––––––

I BILD: PERSONAL OCH STYRELSE VID SV ÖREBRO LÄN. INGEN NÄMND, INGEN GLÖMD.

––––––––––