2023-06-14

Tack Ibbe – vi kommer sakna dig!

ÖREBRO LÄN: Igår tackade vi av vår kära kollega Ibrahim "Ibbe" Altamimi som har jobbat hos oss på SV Örebro län sedan 2017. Han klev in som cirkelledare för att sedan bli verksamhetsutvecklare i Södra Närke och nu sprider han ut sina vingar som sjuksköterska!

Igår tackade vi av vår kära kollega Ibrahim "Ibbe" Altamimi som har jobbat hos oss på SV Örebro län sedan 2017. Han klev in som cirkelledare för att sedan bli verksamhetsutvecklare i Södra Närke och nu sprider han ut sina vingar som sjuksköterska!


Ibbe började som cirkelledare…

Ibbe kom till oss på SV 2017 då han började som cirkelledare i vårt projekt "Utveckling från dag ett" som syftade till att skapa förutsättningar för en förbättrad asylmottagning och en förkortad etableringstid genom insatser under asylprocessen.


han blev sedan verksamhetsutvecklare…

När projektet tog slut 2019 var vi inte redo att släppa Ibbe. Han blev då istället verksamhetsutvecklare med fokus på Södra Närke där han har byggt relationer och skapat verksamhet fram tills idag.


Ett Ibbe-citat som vi hört många gånger: "Det kommer bli bra!"


och är idag fullfjädrad sjuksköterska!

Men Ibbe är en man med många strängar på sin lyra. Han har även utbildat sig till sjuksköterska och nu är han legitimerad och redo för nya utmaningar i sin nya yrkesroll.


– Ibbe är en otrolig glädjespridare som har gett oss många anledningar till att dra på smilbanden. Det har varit en glädje att ha dig i vårt team och att se dig utvecklas. Du har en förmåga att möta människor med värme och glädje, och jag är säker på att du kommer göra succé som sjuksköterska, säger Fredrik Wallin, avdelningschef SV Örebro län.


Hör av dig om du har frågor eller idéer!

Under sin tid som verksamhetsutvecklare har Ibbe byggt upp fina relationer med samverkande föreningar, cirkelledare och deltagare. Nu är det upp till oss att ta vid. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, funderingar eller ideér på verksamet!


Tack för allt – och stort lycka till!