Våra lokaler

SV Örebro län har fyra bemannade kontor, men vi arrangerar verksamhet i länets alla 12 kommuner. Våra bemannade kontor finns i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg och Örebro. Det är fyra geografiskt utvalda platser som syftar till att skapa närhet till hela länet.

Örebro

På Fabriksgatan 8 i Örebro hittar du vårt huvudkontor. Lokalen är L-formad, ena vingen består av kurs- och konferenslokaler i varierande storlek, i den andra vingen finns kontor och kopieringsrum. Där de två vingarna möts finns vår reception och en stor gemensam sällskapsyta med tillgång till kaffe/te och pentry.


Nytt och fräscht!

Hösten 2023 byggde vi om i kursdelen och den gemensamma sällskapsytan. Det var över 30 år sedan lokalerna renoverades sist så det var hög tid att ta ett omtag. Nu välkomnar vi er stolt till rymliga och inbjudande lokaler utrustade för att möta dagens behov av teknisk utrustning. Vi har digital mötesteknik och hörslinga de tre största salarna.


Örebro

På Storgatan 29 i Örebro hittar du vårt egna lilla kulturhus "29:an" som rymmer vår musikstudio Pennysound Studio, vår danssal med stötdämpande golv, ett kök med möjlighet till matlagning och en gemensam sällskapsyta med tillgång till kaffe/te. I lokalen arrangerar vi allt från studiecirklar i musikproduktion och podcasts till dans, körsång och yoga. 

Lindesberg

På Kristinavägen 28 i Lindesberg hittar du våra nya lokaler i Linde. Lokalen rymmer en stor och en mindre kurs-/möteslokal, en musikstudio och gemensam sällskapsyta med tillgång till kaffe/te och pentry.


Nytt och fräscht!

När vi flyttade in hösten 2023 hade lokalerna renoverats och anpassats för att möta våra behov. Vi är glada att välkomna dig till en tillgänglig lokal på markplan med fräscha utrymmen.

Hallsberg

På Västrastorgatan 33 i Hallsberg hittar du våra lokaler som rymmer tre kurslokaler/konferens-/mötesrum i varierad storlek. Lokalen rymmer också ett kök med tillhörande sällskapsyta, ett pentry och kontor.Karlskoga

Halvårsskiftet 2024 flyttar vi ifrån våra lokaler på Vinäsvägen 8, Karlskoga.

I samband med det lämnar vi även Musikhuset Kusken.


Vi flyttar till Folkets Hus!

Vi kommer istället att flytta in hos Karlskoga Bergslags Hembygdsförening i Folkets Hus. Det ger oss ett centralt läge med ett riktigt bra skyltfönster ut mot gatan. I Folkets Hus har vi tillgång till flertalet rum och möteslokaler som kan nyttjas i verksamheten, exempelvis för studiecirklar eller föreläsningar.


(När nya sv.se är live kanske vi redan är på plats. Då kan vi uppdatera med mer information och bild.)

Laxå

På Skolgatan 7 ligger Kunskapens Hus i Laxå, här har vi två verksamhetslokaler. Det är två före detta skolsalar som är stora och rymliga och lämpar sig bra till studiecirklar och andra sammankomster.