Lättläst version saknas
Tillbaka

SV vill vara en resurs för Centerpartiet

Vi vill vara den naturliga och självklara samarbetspartnern då ni utbildar medlemmar, förtroendevalda och ledare. SV är ett stöd för pedagogisk och organisatorisk utveckling, ett verktyg som underlättar för er i föreningen.

Varje samarbete är unikt och anpassas efter önskemål och storlek.

Handlar det om en studiecirkel finns kanske behov av studiematerial eller tillgång till en lokal.

Handlar det om att vara med och ta ett helhetsgrepp kring er lokala bildning och ledarrekrytering behövs säkert utbildningar, processledare eller framtagande av koncept.

När verksamhet genomförs tillsammans med SV, så rapporteras den som folkbildningsverksamhet till kommun, region och stat. Detta kan då ge ett ekonomiskt stöd för gemensam utveckling.

Hör av dig, så planerar vi tillsammans!

SVs kontaktperson för Centerpartiet är Anna Eriksson, anna.eriksson@sv.se Centerpartiets kontaktperson är Felix Grönqvist, felix.gronqvist@centerpartei.se

I SVs utbildningsportal för Centerpartiet hittar du många tips och idéer på cirklar och möten, här finns även studiematerial du kan använda dig av. klicka på länken  Utbildningsportal Centerpartiet

Kan du tänka dig att vara cirkelledare eller arrangera en cirkel men är osäker på hur det går till och vad som förväntas av dig? klicka då på länken Vad gör en cirkelledare?