2023-06-04

Tack Maria, Annika och Benjamin!

Den 31 maj samlades regionförbundets personal för vårens sista månadsmöte i ett Uddevalla som bjöd på sommarvärme. Dagen var extra speciell då vi avtackade tre fantastiska kollegor som går vidare till nya äventyr.

Annika Samuelsson har sedan 2017 varit projektledare för Trädgårdsresan. I april klev hon av för att gå över till en roll som projektledare på Turistrådet Västsverige där hon kommer fortsätta arbeta med trädgårdsturism.


Benjamin Emilsson hoppade med kort varsel in som vikarierande kommunikatör hos oss i höstas. Han har varit helt ovärderlig men nu går han tillbaka till SV Göteborg där han fortsätter i en roll som verksamhetsutvecklare.


Maria Valeberg har funnits inom SV i många år i olika roller, nu senast har vi fått äran att ha henne som regionchef. Hon kommer nu bli regionchef för Studieförbundet Bilda och lämnar därmed oss men blir kvar inom folkbildningen.


Efter en lunch på Snäckan så fortsatte vi vår tradition med att ge bokkorgar till de som slutar hos oss, där de får en bok från varje kollega. Det blev en härlig dag, många skratt och kramar. Vi önskar alla tre fortsatt lycka till, vi kommer sakna er!