Jobba hos oss inom funktionsrätt

Har du en passion för alla människors lika värde och inkludering i samhället?

Vi söker kontinuerligt cirkelledare inom vårt stora verksamhetsområde funktionsrätt för grupper av deltagare med intellektuell funktionsnedsättning eller långvarig psykisk ohälsa samt samtalsgrupper för anhöriga. 

Förutom en förmåga att se alla människors potential söker vi dig som har kunskap inom bland annat musik & sång, skapande verksamhet, hälsa/meditation/yoga, praktisk demokrati och att leda samtalsgrupper. Som person är du lyhörd, strukturerad och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare, samtidigt som du kan hantera administrativa verktyg för uppföljning och enklare rapportering. Du har en social personlighet, är flexibel, bygger relationer och har lätt att anpassa innehållet efter deltagarnas förutsättningar. 


Vi erbjuder ett givande arbete och utbildning i rollen som cirkelledare. Anställningsformen är objektsanställning per studiecirkel och antalet timmar varierar därför beroende på kursens längd och omfattning. Kollektivavtal och cirkelledaravtalet via Lärarförbundet gäller. Arbetet är förlagt dagtid, kvällar och helger. När du har jobbat ett tag hos oss och vill fortsätta med att ta dig an olika ämnen och nya utmaningar kan en tillsvidareanställning bli aktuell. 


Välkommen med din ansökan!  

Skicka ett personligt brev (en sida) och cv till sv.stockholm.funktionsratt@sv.se

Om du har frågor ring oss på 08- 679 03 30