Lättläst version saknas
Tillbaka

Söker du extrajobb inom musik?

Har du en passion för alla människors lika värde och inkludering i samhället?

Vi söker kontinuerligt cirkelledare inom vårt stora verksamhetsområde funktionsrätt för grupper av deltagare med intellektuell funktionsnedsättning eller långvarig psykisk ohälsa samt samtalsgrupper för anhöriga.

Förutom en förmåga att se alla människors potential söker vi dig som har kunskap inom bland annat musik & sång, skapande verksamhet, hälsa/meditation/yoga och praktisk demokrati. Som person är du lyhörd, strukturerad och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare, samtidigt som du kan hantera administrativa verktyg för uppföljning och enklare rapportering. Du har en social personlighet, är flexibel, bygger relationer och har lätt att anpassa innehållet efter deltagarnas förutsättningar.

Vi erbjuder ett givande arbete och utbildningar i rollen som cirkelledare. Anställningsformen är objektsanställning per studiecirkel och antalet timmar varierar därför beroende på kursens längd och omfattning. Vi använder oss av kollektivavtal och cirkelledaravtalet. Arbetstiden är främst belagd på kvällar men även dagtider förekommer och i vissa fall helger.

Just nu söker vi framför allt dig som sjunger och spelar akustisk gitarr och kan leda sångträffar kvällstid (två olika cirklar, kan ev. kombineras) för grupper av deltagare med intellektuell funktionsnedsättning, men vi tar också emot intresseanmälningar inom andra ämnesområden.

Skicka personligt brev och cv till
sv.stockholm.funktionsratt@sv.se 
Vid frågor ring oss på 08- 679 03 30