Galleri SV

Tills vidare är Galleri SV stängt på grund av Corona/Covid-19.
Vi återkommer med mer information så snart vi kan och hoppas att allt är sig likt till hösten då vi planerar att starta våra kurser och vår verksamhet som vanligt.

I september 2019 invigdes Galleri SV i centrala Ekshärad, Hagfors kommun. Här finns möjlighet att hyra lokal för en egen helgutställning. Fredag är avsedd för att ställa i ordning utställningen och lördag-söndag är utställningsdagar. Utställningsperiod 2020 startar 15-16 februari t.o.m. 30-31 maj och 12-13 september t.o.m. 12-13 december.

Är du intresserad av att veta mer? Välkommen in på en utställning och passa på att titta på lokalen. Se vilka utställningar som pågår här.

SV Värmland är en engagerad lokal kraft för utveckling av kultur på landsbygd.
- ”Vi prioriterar lokal närvaro och arbetar för att bredda intresset för och öka delaktigheten i kulturlivet”, säger Katja Berglund, avdelningschef på SV Värmland.

Denna satsning är ett initiativ som tagits av den lokala verksamhetsutvecklaren Annika Erneström. Det är en aktivitet som SV värnar om och stöttar.

SV Värmland har som ett mål att människor ska ges möjligheter att ta del av kultur och folkbildning och växa genom att utbyta tankar, idéer och upplevelser. Nu öppnar vi dörrarna för verksamhet även på helgerna och utökar möjligheten för SVs lokaler att fungera som mötesplats hela sju dagar i veckan.

Vill du veta mer?
Kontakta Annika Erneström, 0563 - 408 50, annika.ernestrom@sv.se

Ladda ner information om bokning och villkor för utställare. 

Se karta till SV Ekshärad och galleriet.